Föreläsningar

Följande föreläsningar förekom på Örncon 2014:

 

Turist i Japan 2.0

 

DSC_0157

Ellen Lindström berättar om hur det är att vara turist i Japan utan att kunna prata Japanska, i år så ger hon en uppdaterat version på tips om hur man överlever i, inte bara Kyoto, utan i Tokyo också.


Lär dig Japanska

 

Vi kommer att ha en grundkurs i japanska, där du kan lära dig det mest nödvändiga, eller onödiga, orden som du bör känna till och några lättare meningar.

 


Hur man Dubbar, med SwedishKuriboh

 

mikrofontest

Har du alltid funderat på hur man gör när man dubbar något? Vilka program/utrustning man ska ha? Eller vad man ska tänka på som nybörjare? Ta då chansen att lyssna på Mattias Krantz, som är en hobby dubbare på Youtube som kommer och föreläser om just dubbning. Gå gärna redan nu in på hans kanal på Youtube och kolla in hans awesome dubbningar av b.la Yu-Gi-Oh Abridged serien.
https://www.youtube.com/user/SwedishKuriboh

 


Grunderna till en bra AMV

 

Drömmer du också om att kunna göra en sån där bra AMV som man får rysningar av, men aldrig kommit igång? Kom då och lyssna på våra erfarna AMV skapare som kommer och ger tips och tricks på hur man kommer igång och vilka program man ska använda.