Funktionärsinfo!

Här hittar du relevant information om vilka områden man kan ansöka om att få jobba inom under Örncon. Man behöver bara vara 16 år för att ansöka om att bli en funktionär. Yngre får ansöka men då ska vårdnadshavare ge sitt godkännande. Dock så får ingen under 14 års ålder ansöka.
 
För den som känner sig intresserad av att vara en ledare så är kraven lite högre. Man ska vara myndig, dvs 18 år, ha tidigare erfarenheter inom evenemangsarbete och vara beredd att agera som ledare. Därför lägger vi stor vikt på tillit och ansvarskänsla.
 
För dig som vill vara nattvakt så gäller det lite andra krav. Man ska vara minst 18 år, kunna ta ansvar, arbeta både i lag och självständigt. Det är också meriterande om man som nattvakt har tidigare erfarenheter eller någon form av utbildning.
 
Funktionärer får delta i konventets tävlingar så länge deltagande inte går ut över era uppgifter på konventet. Om ni är intresserad av att delta i någon av tävlingarna, meddela det när ni ansöker så att de som lägger funktionärsschemat kan planera för detta.
 
Har ni frågor? Maila gärna då eran fråga till: joakim.molin@orncon.net
 
Arbetsområden:

  • Entrén/Garderoben.
  • Spelhörnan.
  • Tv-Spel.
  • Cafeterian.
  • Bibliotek.
  • Scensal.
  • Pysselhörnan.
  • Lekar.
  • Nattvakt.